Väike ümberehitus, et luua kõik õiged ruumid | Remondikaupu | et.wollereyblog.com

Väike ümberehitus, et luua kõik õiged ruumid



Hästi, suured toad. Sayonara, suured magamistoad. Nii nagu USA uue kodu keskmine suurus on kahanenud, on ka lisandused vähenenud, märk sellest, et me astume samme energia tarbimise vähendamiseks ja remodelleerimiskulude vähendamiseks kasvavate kommunaalhindade ja ebakindlate koduväärtuste ajastul. Kuna paljud meist õppisid kõvasti, viisid renoveerimise võistlused sageli liiga suurele lisandusele liiga vähe kulutusi ja liiga vähe planeerimist ja lõpuks ka ruume, mis ei vastanud meie vajadustele.

Selle 1915. aasta Hollandi kolonialinna renoveerimine ja laiendamine Newtoni keskuses, Massachusetts, mis on viimaste projektide sait, on ilus näide sellest, milline tagasihoidlik, hästi planeeritud ümberkujundamine on paremini kooskõlas aegadega. "Kui me liikusime, teadsime, et me soovime suuremat kööki ja rohkem ruumi kodus töötamiseks ja inimestele," ütleb kirjanik ja toimetaja Bill Pierce, kelle abikaasa Gillian on Bostoni ülikooli professor. "Aga me otsustasime elada siin mõneks ajaks, et teada saada maja, enne kui paneme suuresse projekti."

Kolme ja poole aasta möödudes vajasid Pierces välja, milliseid ruume nad vajavad, ja aasta, mil töötati koos kohaliku arhitekti Paul Rovinelliga, et täpsustada põrandaplaane. 330 ruutjalga lisab see neile lihtsalt piisavalt hingamisruumi. Hoidke lugemist, et näha, kuidas nende renoveeritud maja sobib nende elustiiliga - see on inspiratsioon kõigile, kes soovivad kodus rohkem ruumi.

Aknaraam, beadboard: Azek
Asfaltsindlid: Kindel käik
Vase vihmaveetorud:
Kohapealne ladustamine:

Enne seda



Olemasoleva maja tagaosas istus kolmeaastane veranda. Uus kahekorruseline lisamaja ehitati veranda jalajäljele, samasuguse gambreli katusejoonega kui vasakule jääv ala.

Perekonna kokkutulek





Koduomanikud Bill ja Gillian Pierce saavad pärast kooli küpsiseid oma uuendatud köögis, kus on Liam, 8 ja Catharine.

Hommikusöögi ruum: pärast





Söögivahend koos toaga, et liikuda

Tabel on nüüd kesksel kohal lõbusas, aknaga vooderdatud kohas, mis oli kord pool vannis. Avatud riiulid pakuvad igapäevaseks kasutamiseks käepärast tükki; Gillian kavatseb ka salvestada oma laia valikut kokaraamatuid, et nad oleksid alati käeulatuses.

Kapid ja riistvara: Kroonipunkti kate
Kabineti värv: Farrow & Ball
Köögilaud: Staples kabineti tegijad
Valgustus: Yale'i aparaat ja valgustus

Hommikusöögi ruum: enne





Köögilaud istus külmkapi ja ukseava vahel külgsuunas.

Köök: pärast





Köök perele, kes armastab Cooki

Tuba tehti pikemaks ja laiemaks, eemaldades teise trepikoja ja paigutades poole vanni. Nüüd on seal palju riiulid ja sahtlid ladustamiseks, samuti mugav (ja kompaktne) 3-by-4-foot prep saar, kus kokad saavad tükeldada ja lõigata teed läbi retseptide, tänu paksule tera sapele puit. Valged värvitud kapid antiiksete messingist riistvaradega olid kavandatud jäljendama neid külgneva butleri sahvris, mis on originaalsed 1915. aasta majas ja mida hoiti renoveerimise ajal hoolikalt. Klaasist eesmised kapid, mis külgnevad valamu ja aknaga, rõhutavad ruumi helgeid ja õhukaid tunnuseid.

Kapid ja riistvara: Kroonipunkti kate
Kabineti värv: Farrow & Ball
Nõudepesumasin ja külmkapp: GE Monogramm
Mikrolaineahi ja tootevalik: GE Café
Saare tipp: Grothouse Lumber Company
Loendurid: CaesarStone kivist Technologies
Segistid ja seadmed: Kohler
Backsplash plaat: Dal-Tile
Valgustus: Yale'i aparaat ja valgustus
Pulberruumi ventilatsioonisüsteem: Broan-NuTone

Köök: enne





Vana, vananenud köök kannatas ebamugava paigutusega ja tal puudus ülemine kapp.

Peahoone: pärast





Koridor, mida sillad on vanad ja uued

Olemasolev avamine, mis on säilinud renoveerimise ajal, inspireeris koridori nutikat muutmist. Uute ruumide juurde viivad sammud tuli selle ala esimesel korrusel asuvasse ülemmäära lõigata renoveerimise käigus, mille tulemuseks oli ebaühtlane lae kõrgus. Probleemi varjamiseks TOH peatöövõtja Tom Silva ehitas teise kaare, mis ühendas need kaks silindrikuuri lagi, mis varjab kõrguse erinevusi ja loob hubase ülemineku maja algsete osade ja uuendatud ruumide vahel. "Me arvasime, et see oli suurepärane võimalus probleemi muutmiseks maja eristavaks tunnuseks, kasutades olemasolevat arhitektuurilist elementi," ütleb Gillian. "Ja me oleme alati uhked oma" Tom Silva originaali "üle."

Värv: Benjamin Moore

Peahoone: enne





Tagasi sissepääsu raami karmid kaarjas avad keskuse koridoris.

Peretuba: pärast





Spetsiaalne peretuba, kus lapsed saavad peatuda

Veranda jalajäljeks sai 13-aastase 14-jalga peretuba, kus nii täiskasvanud kui lapsed saavad mängida ja televiisorit vaadata. Teise võimalusena saab noorem perekond peretoas üle võtta, samas kui täiskasvanud saavad tagasi elutuppa; kahe ruumi vaheline ukseava võimaldab lihtsat suhtlemist ja ringlust. Mõlemad sissepääsud peretuppa lõpetati taskuuste abil, nii et ruumi saab sulgeda, et sulgeda valju filmide või videomängude heli. Kuna diivanisein on maja tänava poole, paigutati väiksemad aknad kõrgele, et anda ruumi privaatsusele, ilma et see ohustaks loomulikku valgust.

Värv: Benjamin Moore
Windows: Marvini aknad ja uksed
Peretuba padjad: Dash & Albert

Veranda (peretuba): enne





Alla kasutamata kolmeaastane veranda istus elutoa kõrval, kus toimus enamik sotsialiseerumist. "Meie elutuba on hea suurusega, kuid see oli raske, kui lapsed olid sõpradega üle. Nende jaoks ei olnud võimalik mängida eraldi," ütleb Bill.

Kodukontor





Kodusüsteem, mis kahekordistab külalistetubana

Sageli töötavad Pierces kodust, nii et Gillian oli tagaküljel magamistoas oma kontorisse pöördunud, Billi laud istus elutoas. "Ei ole ideaalne koht töö tegemiseks," ütleb ta. Nii läks Bill oma laua Gilliani vanasse kontorisse, võimaldades tal üle võtta selle uue, valgusküllase nurkruumi peretoa kohal, kohe raamatukogu taga. "Ma tunnen, et olen siin kookonis, kui ma siin olen. See on nii rahulik ja vaikne," ütleb ta. (See on osaliselt tingitud lisapihustite isolatsiooni heliisolatsioonist.) Külalised saavad magada diivanil ja kapp (ei ole näha) muudab ruumi tulevikus magamistoaks muutmiseks paindlikuks.

Spray-vaht isolatsioon: CertaSpray poolt CertainTeed
Põrandad: Saematerjali likvideerijad

Raamatukogu: pärast





Nook, mis toidab lugemise armastust

Saadud 8-by-10-foot raamatukogu nook, koos kohandatud riiulid käsitsi moes Tom Silva ja TOH kapten-puusepp Norm Abram on nüüdseks koduks paljudele perekonna muljetavaldavale raamatukollektsioonile ja on sobiv sissepääs Gilliani uue kontori juurde vasakule. Laste mängud ja muud esemed paigutatakse riiulite all olevatesse kappidesse ja aknaistmele annab poeg Liam vaikse koha maletamiseks, mis on üks tema lemmikhobisid. "Me oleme rõõmsad sellest, kuidas see ruum välja tuli - see ületas meie ootusi," ütleb Bill.

Kiirgusküte: Uponor
Raamatukogu vaip: Dash & AlbertPõrandad: Saematerjali likvideerijad

Raamatukogu: enne





Kui Pierces oma kodusse kolis, ehitas Billi mugav isa trepikoja maandumisele akna ümber riiulid, mis asusid väikese osa selle hästi loetava pere omanikest. "Paul, meie arhitekt, armastas seda, kuidas valgus sellest aknast esiküljele sattus," ütleb Bill. "Kuna me lisasime teise loo, tegi ta ettepaneku ruumi laiendada, paigutada rohkem riiuleid ja paigaldada täiendavaid aknaid."

Parem ruumide segu (esimene korrus)



1915. aasta Hollandi kolonialil olid head luud, kuid põrandaplaan vajab värskendust. Kolme hooaja veranda tuli alla, et alandada peretuba ja ümber paigutatud pulbriruumi, samuti muudeti tagakülge ja osa keskosa saali ning köök laiendati, muutmata selle piirkonna jalajälge. Teised ruumid jäid üksi, välja arvatud remondiks ja nööri ja toru juhtmete vahetamiseks.

Parem ruumide segu (teine ​​korrus)



Esimesele korrusele lisati kontor ja raamatukogu. Teised ruumid jäid üksi, välja arvatud remondiks ja nööri ja toru juhtmete vahetamiseks.

Rohkem infot enne ja pärast





Kuidas üks paar maksimeeris funktsiooni ja tõstis mugavustegurit oma hubases kodu kodus

Eelmine Artikkel

Kuidas teada saada, millal on aeg oma lemmiklooma maha panna

Järgmine Artikkel

Kuidas kujundada kaasaegne köök