Inside Job: Queen Anne õmblusteta lisand | Remondikaupu | et.wollereyblog.com

Inside Job: Queen Anne õmblusteta lisand



Mõnikord võivad asjad, mis muudavad maja vastupandamatuks, samuti raskeks elada. Mõtle siin olevat kuninganna Anne. Aastal 2004, enam kui sajandil pärast selle ehitamist, olid veel formaalsed ruumid ja detailid ikka veel viletsad, meelitades paari tähelepanu hästi säilinud viktoriaanlaste otsimisel. Aga kui operatiivne sõna on formaalne ja aeg on nüüd, siis on kindlasti hõõruda. Pärast aastatepikkust pimedas köögis elamist, väikest magamistuba ja sõprade ja perega spontaanselt koguneda ei saanud, paar - nüüd 8- ja 11-aastaste laste vanemad ning vabalt voolavate kahe põlvkonna parteide sagedased võõrustajad - tahtis tuua maja ajakohaseks.

Tagasi üles toomine



Nad teadsid, kust alustada: seljas, kus kuninganna Anne vaimud nägid nähtavalt. Tõepoolest, kui maja tõusis 1896. aastal - esimene San Franciscos Presidio lähedal asuvas kvartalis - nägi ta uhkelt tänavat, pöörates selja tagasi kutsuvale õue. Järgnevad omanikud teisendasid tagumised veranda vähese akendega ruumideks.

"Tihtipeale on klassikalise San Francisco maja lahtiühendamine aiaga," ütleb arhitekt Aleck Wilson, kes tõi maja 21. sajandisse lüüa. See on eriti tõsi, ta selgitab, et kui eesmine fassaad esitab kaks lugu ja tagakülg kolm, kusjuures tagumine väljapääs on ühe taseme all esiuksest, nagu siin. Kaks korrust ühendas trepikoda, kuid see oli tume ja kitsas ning igaüks, kes astus alla ja tagasi, leidis õue, mida ei tarbinud aed, vaid kolme auto garaaž.

Näidatud: Uus köök ja suur tuba ühendavad 19. sajandi detailid 21. sajandi voolu ja funktsiooniga. Pähkelsaare poolt avanenud avatud tööala oli mõeldud selleks, et esile kutsuda vanemate, formaalsete ruumide majaehitisi.

Vool ja funktsioon





Kui Wilson koju koju sõitis, tabas teda Victorian verve, otse fuajee faux-grined woodwoodi tehaseni, 1890-ndate aastate asendaja kallimale punapuule. Erinevalt paljudest linnamajapidamistest oli maja eraldatud, tuues mõlema poole valguse ja pakkudes ruumi kitsale sõidule garaažile. Ta märkis ka, et kuigi esimesel korrusel oli keskmisest parem vool, nagu mehe märkis, "oli igal toas kaks võimalust sisse ja välja, mis on pidu jaoks suur" - puudus kaasaegse elu põhikomponent: a sõbralik sotsiaalne köök keskuses, kus igaüks tahab aega veeta.

Näidatud: Avatud planeeringu erinevad ruumid kajastavad maja ees asuvaid väikeseid formaalseid ruume. Lugemisnukk on raamitud pilastrite poolt, mis on korralikult ühendatud ülemmääradega.

Tuttav tunne, uus pilk





Varsti mõistis Wilson, et ta võib maja tagasi pikendada ja laiendada, lisades igal korrusel piisavalt ruumi, et luua see kadunud tükk, samuti peretuba televiisori vaatamiseks ja korralikuks sviidiks. Palju klaasi tooks maja tagaküljele valgust ja korduvad puidust motiivid siduksid vanad ja uued. "Omanikud tahtsid uue maailma paigutust, kuid omavad üksikasjalikku teavet," ütleb Wilson, kes alustas olemasolevate arhitektuuriliste elementide nimekirja koostamist, mida võiks tugevdada ja paljundada.

Kuigi Wilson on tuntud oma kaasaegse esteetika poolest, on tal ajalooliste hoonete jaoks pehme koht ja perioodi detailid. "Ta suudab luua kerge tunne," ütleb abikaasa, kes sai temast sõprade kaudu teada ja meeldis, mida ta nägi Wilsoni internetiportfellis.

Arhitekt võtab kokku oma missiooni sel juhul kui "vana maja kaunite formaalsete ruumidega võtmist ja puhta lisamise lisamist."

Näidatud: Töölaud on ülestõstetud süvendisse, kus korstnat kunagi seisis. Edasilükatud ülemmäära kõrval asuv alcove võimaldab lastel teha kodutööd ilma ülakorrusel kadumata.

Ruumi seadmine





Kõigepealt tuli vabalt seisev garaaž minna, võimaldades hoovil lahti võtta nagu Palus vaip. Järgnevalt soovitas Wilson kaevata tagasi 30 tolli taga, et oleks piisavalt kõrgust mugavasse peretuppa, mis avaneks väljapoole õue. Peretoa kohal oleks köök ja suur tuba ning tekk, mis ühendaks maja tagaosa kahel tasandil.

Peretuba kõrval oli lihtsalt piisavalt ruumi ühe auto garaažis surumiseks. "Õnneks oli neil see sõiduteel," ütleb Joe Singleton, kes oli peatöövõtja Plath & Company projektijuht. "See tähendas, et saime ekskavaatori ja Bobcati sealt tagasi."

Näidatud: Algses söögitoas sai mittetöötav kamin pärast plaatide ümbruse taastamist dramaatilisemaks fookuspunktiks.

Takistuste ületamine





Varsti olid tema töötajad kohanud meeldetuletust selle kohta, kus nad olid: maale, mis oli ookeanile piisavalt lähedal, et oleksid kunagi olnud luited. Et vältida liiva täitmist auk nii kiiresti kui nad tühjendada, nad shored küljed vineeri ja kolis kiiresti valada alused.

Teine meeldetuletus seadistusest oli ootamas sees, kus algsetel ehitajatel oli korstnale segatud mört, mis oli käeulatuses. Soolane liiv osutus söövitavaks: korstnat tuli tellistest eemaldada. Palju lihtsam oli maja tagaosa tühistamine, kus kaks veranda olid aastaringseks ruumiks. "See oli väga puhas lõik," ütleb Singleton. "Me tõmbasime need lihtsalt ära."

Kodune detail





Kui terasest raamitud lisandus tõusis, oli väljakutseks lõpetada uued ruumid, et "tõesti sobiks maja esikülje tundega," ütleb abikaasa. Joonistades visuaalsete trikkide koti, lõi Wilson avatud planeeringu jooksul erinevad ruumid, mille stiil on perioodiline, sealhulgas lugemisnurk, kus lapsed ja külalised saavad kokkade orbis viibimise ajal taganeda. Voodikatted, klassikalised sisseehitatud ja kaasasolevad laed aitavad samuti siduda vanu ja uusi.

Näidatud: Peretuba gaasikamin on otseventilaator.

Moodne perekond





Täna elab perekond tõesti uutes ruumides, ütleb Wilson. "Ja kui lapsed on nüüd vanemad, saavad nad veeta rohkem aega iseseisvalt, kuid mitte nii kaugel - seal on uus avatud trepp."

Kuid tõeline test oli partei, kus majaomanikud hoidsid oma lastekooli. "Seal on 80 inimest, neist pooled lapsed," meenutab Wilson. Kuid liiklus voolas maja esiküljelt tagasi, siis allapoole ja üles - palju võimalusi koguda spontaanselt sõlme, klastreid ja rühmi. See on kaasaegne viis meelelahutuseks ja elamiseks ning täpselt seda, mida majaomanikud olid kogu aeg lootnud.

Näidatud: Tänavast nähtamatu, tagaosa lisab valguse läbi suurte akende ja prantsuse uste ning loob lingi tagahoovile, mida tugevdab köök ja terrass peretuba kõrval.

Põrandaplaanid





1896. aasta kuninganna Anne oli hästi säilinud ees, kuid maja taga oli tume ja düsfunktsionaalne. Lisaks sellele, mis nõudis kaevamist 2½ jalga, avas maja tagahoovile ja pani ruumi suurele köögile ja suurepärasele perele mõeldud toaga tuba. Ülemisel korrusel (ei ole näidatud) sai magamistuba ruumi ja pühendatud vanni.

Rohkem infot enne ja pärast





See, mida saime, oli 1895. aasta kuninganna Anne sulatatud juhtmestikuga ja väsinud krohviga - kodu, mis vajab meeleheitlikult ...

Eelmine Artikkel

Kuidas ehitada külglaud

Järgmine Artikkel

Nutikam, kiirem ja kiirem kompostimine