18. sajandi kodu lõputu ümberehitus | Remondikaupu | et.wollereyblog.com

18. sajandi kodu lõputu ümberehitus



Kõik käed tekil ... üks paar hoiab oma venna pahklikke?

Kui Kim Kimble ja Tom McEntee vaatasid oma perekonna 18. sajandi reliikvia lõputu renoveerimise ajal ühel päeval üles, nägid nad rõõmuga, et nende kaks kasvanud poega on valmis katuse katmiseks. Aastaid pärast seda, kui kogu maja reno oli käinud, olid nad kõik väsinud kaosest elama ja sõna oli läinud välja: Kõik, palun!

Kim, kes oli ise katusel aega teinud, tegi siiski kaks korda, kui ta lähemalt vaatas. Üks poisid olid otsustanud klammerdada klambri paigale, langetades ennast üle harja - peagi.

Ära muretse, ema: tema vend hoidis oma jalgu.

Näidatud: Majaomanikud tellisid 19. sajandi rändav-maalikunsti stiilis söögitoa seinamaali. See räägib maja lugu, kui see on arenenud 220-aastaste aastate jooksul.

Kivi ja puit



Algusest peale on see renoveerimine olnud perekondlik asi, alustades hetkest, mil Kim ja Tom esmakordselt kõvasti vaatasid koha, New Yorgi ajaloolises New Paltzis asuva võluva koti. Nad ei olnud seda plaaninud, kuid külastasid endist naabrit ühe oma nelja lapsega, kui maja, mida nimetatakse Thornwoodiks, “jõudis meile välja,” ütleb Kim, - hoolimata sellest, et ta on kolledži-linna kokkupõrkepadi. (Lapse vastus: „Sa ostad seda?”)

Näidatud: Ebatavaline segu kivist ja puidust raamist, maja on varem 1800. Oma viimase reno ajal saavutas ta kolm magamaminekut, kaks veranda ja kahekorruselist puidust raami.

Koduomanikud





Loomulikult oleks selle kinnitamine raske, kuid paaril oli palju energiat ja majas oli palju magamistuba, nii et nad arvasid, et nad võivad teises piirkonnas laagrisse asuda, tehes reno pisut, igaühe abiga, üle aja.

Palju aega, nagu selgub.

Näidatud: Tom McEntee ja Kim Kimble uue veranda juures, kus on algne hollandi uks. Külvamine oli helmestunud, õnnetu ja paigaldatud ebaühtlaselt, et see oleks vana.

Puidu söömine





Lennufirma Tom oli mäng, mis parandas oma DIY oskusi, ja Kim, kes vannub, et ta on õppinud küüntepüstolit armastama, oli ka väljakutse ees. Lõppude lõpuks tundus hea, et päästa koht, mis on mõnikord olnud tõsine kandidaat maamärkide staatuse jaoks.

Näidatud: Tabel on lauamängude lemmikkoht ja näeb tõsiseid tegevusi iga-aastaste kokkutulekute ajal, mida tuntakse Happy Merry Thanksgiving.

Söögituba: Heidi Reagan ja Lou Sarra

Avar köök





Ajaloolistes dokumentides ringi kõndides jälgis Kim maja tagasi linna asutajaliikmetele, mida tuntakse kui “Duzine” - kümmekond prantsuse hugenotit, kes põgenesid vanade maailma katoliiklaste ja tüütu uue maailma Hollandi eest, tehes oma maa haarates Hudsoni jõge . Pärast seda, kui nad on nüüdseks kesklinna koondunud, jagunesid mehed lõpuks oma suured trassid järeltulijate vahele, kellest üks ehitas algse ühe toa puitkarkassmaja. Täpne aasta ei ole teada. Kahe toa kivi lisamise dokumenteeris linna hindaja 1798 ja arvatakse, et see on enne 1781. Aastat.

Näidatud: Lisaks on sellel perekondlik köök korgist põrandakattega, seebikivist ja kaks nõudepesumasinat. Üheksa-üle kuue aknaga vastavad originaalid; kihtplaadi ühisühendi kiht annab kipsi väljanägemise.

Koordineerimine taladega





Läbi aastakümnete kulus maja kokku, seinad liideti ja lahutati, selle ruumid määrati ümber ja kannatasid perioodiliselt sellest, mida Tom viisakalt nimetab “edasilükatud hoolduseks”. Teine, kes elu lõpuni langes, meenutas, peatus samas ruumis, nüüd külalistemaja. "See on salong," teatas ta Kimile. "Me kasutasime seda ainult surnute paigutamiseks."

Näidatud: Majaomanikud säilitasid mängutoa talade dekoratiivmaali ja ühendasid ruumi koordinaatoriga.
Värv: Benjamin Moore'i tume beež (trimmimine)
California värvide kohandatud värv: Bayberry Wax (põrand)

Mänguruum





Ühele küljele istus 1970-ndate aastate köök, kus oli viie ukseava ja põrandakate, mis olid laotatud põrandakate nagu lasagna. Tom tõmbas kuus kihti üles ainult selleks, et paljastada kahjustatud lauad ja dramaatiline lõhe uste all. Kiired olid dekoratiivselt värvitud, kuid ruum tundus kitsas. "Me tõime köögikujundaja, et proovida seda välja mõelda," ütleb Kim, "ja see on siis, kui me aru saime, et peame lisama."

Näidatud: Varem oli köök, mänguruum vanades sisseehitatud, millest üks sai uue tahvli esikülje, et lapsed kirjutama hakata.

Esimene uks vasakul





Neil oli juba kvalifitseeritud meeskond, mida juhtis vana maja sosistaja ja peatöövõtja Brian Kennedy. Kuid nende ees seisvate meelehäälivate ülesannete nimekirjaga ei paistnud paar kahetsust, kui külastajad küsisid, kas on midagi, mida nad võiksid aidata. Kim meenutab oma kasuisa, kes töötab uksel, mis vajas ümberpööramist - miski majas ei olnud plumb, miski ei olnud tasane - ja veel üks vanavanemate komplekt, kes olid süüdistatud lisakruntidega ja akende värvimisega. Tom oli juba lugematuid vanu reglaasinud. "Me nimetame seda tuhandete paneelide majaks," ütleb ta.

Näidatud: 18. sajandi fuajee-kappide uks oli nihutatud, et paljastada paneelipoolne külg ning tapeedi jäänused, mis jäid nähtavaks trepikojale.

Elutuba





Eelarvel püsimiseks tabas ta maanteed, ühendades Connecticutini, et säästa sisetormide veokulusid, mis on kohandatud vastavalt akendele, ilma et need oleksid suured. nad valisid Arkansas. Kui alltöövõtjad saabusid, õppis Tom koos nendega, omandades selliseid oskusi nagu juhtmestik ja puusepatööd. Ta konsulteeris puiduekspertidega, kes püüdsid, kuid ei suutnud kinnitada maja juurde sattunud vanade puude liike. Ja ta mäletab endiselt, et tegemist on vanade, mittetoimivate korstnatega. Üks tuli hoolitseda köögi puuküttega ahju eest ja teine ​​oli nii valmis, et lammutada, et „tellised langesid kiiremini kui me võime neid kinni püüda.“

Näidatud: Tume sisekujundus ja pähkelvärvitud ülemmäär elutoas panid maha taastatud krohviseinad, mis olid viimistletud tooniga kooritud karvaga.
Värv: California värvide kohandatud värv: Bayberry vaha (trimmimine).
Skim coat pigment: Benjamin Moore'i vaniljejäätis

Külalistetuba





"Kõik aja täiuses," ütles Tom ja Kim, tsiteerides kleitipoodide omanikku, kelle poeg uskus, et tema ema ei lõpetanud seda fraasi. See oli selline koht.

Paar palkas arhitekt, Paul Varanouskas, kes tõi ehitusinseneri sisse, et näha, kas need aknad ja uksed, mis ei ole plumbers, näitavad rohkem kui perioodi-täiuslik sag. „Palju struktuurseid asju oli ebaõnnestunud,” ütleb Tom, “ja tagasein oli neljast tolli kaugusel.” Vundamendil oli vaja vahetada ja tugevdada. Seejärel tugevdati algseid konstruktsioonitoetusi keldris asuvate betoonpõrandate ja survega töödeldud postide abil.

Näidatud: Külalistetuba oli kunagi kleitipood ja enne seda oli see ametlik salong. Laia põrandalauad arvatakse olevat valge valge mänd.

Külalistemaja





Kivi sihtasutus tuli ümber paigutada enne, kui Tom võiks vihmaveetorude ja prantsuse äravoolu panna. Ja maja vajas veel kuivamist. Radiaatorid viisid sundõhku, keldris olevad õhukäitlejad ja pööningud ning registreerivad laed ja põrandad, et vähendada vajadust seina katkestamiseks.

Näidatud: Külalistemaja oli soolestikku renoveeritud ja seadistatud kaheks.
Vanity: Brookhaven
Seina värv: Benjamin Moore's Hazy Skies

Avage köögimälu





Kips oli paigatud ja säilitatud, isegi kui tükid langesid siin ja seal; katuseluugid olid avatud, kaks vannituba redoneeriti ja lisamine oli poogitud pööripinnale. Varanouskase plaan oli, et lisamisetapp oleks tagasi, kuid Kim tegi selle laiendamiseks ja laiendamiseks, et see oleks ühtlaselt ees ja taga, ja Kennedy tegi selle tööks, andes 1,156-ruut-jala tiiva, mis tasakaalustab 18. sajandi puitraami originaali teises otsas.

Näidatud: Põhikapid on 30 tolli sügavused lisamälu jaoks. See võimaldas eemaldada ülemine kapid, maksimeerides valgust aknast vaatega tiigile. Potid ja pannid sattuvad sellesse nõudepesumasinasse suure perepere söögi ajal; määrdunud roogade puhastamise tsoon paigutatakse laua lähemale.

Mudroom





Lisamine lubas vanal köögil saada mänguruumiks. Teine ruum sai raamatukogu, millel oli paneelitud, perioodi stiilis “voodikarp” (Murphy voodi). Teler peidab elutoas.

Täiendusega asendati vana varjatud veranda, mis ise asendas 1908 snapshoti abil nähtava köögi. Kuna lisandil on teine ​​korrus, pidi Kennedy töötama katusepiiridel, kuid tasu oli ülemisel korrusel boonusruum ja ruumikas köök koos katusepiiriga, mitmekülgse kõrgusega lagi, mis oli avatud mitteametlikule kogumispaigale. söögituba ja lahtikäiv diivan.

Näidatud: Hollandi uks uues lisandis viib mudroomi piirkonda.

Müsteerium





„Meie eesmärk oli 15-aastane magada,” ütleb Kim. „Kui ma üles kasvasin, laskuksid igal aastal õed-vennad ja abikaasad ja lapsed minu ema ja kasuisa juurde selle nimel, mida me nimetasime õnnelikuks rõõmsaks tänu-kolmeks pühaks. Pärast väiksema koha kolimist tahtsime seda siin teha. ”

Paar pani tervitusmatid kahe eesmise veranda vormis, millest üks viis liivakambrisse. Uus sõelunud veranda tundus nagu no-brainer, eriti üks köök.

Näidatud: Vahetusüliõpilane Marde Fjasted maalis mänguruumis talad 1950. aastatel. Sõnad tõlkivad umbes: "Kui te ei tunnista kella valimist, siis sul on hea aeg."

Materjalide segu





Boonusruum algas kahe kõige noorema lapse mängutuba, seejärel sai tantsustuudio, millel oli balletiga õpetanud tütarlaps. Kui ta pesitses lendas, pöördus Kim ja Tom stuudio ja selle kapp oma magamistuppa ja vannisse, vabastades oma esimese korruse magamistoa külalistele.

Sellest on palju. Thornwood on muutunud nii populaarseks sõprade seas, et Kim ja Tom on alustanud jutustamise seansside lavastamist Mothi raadio tund. Kui maja on täis, siis ait on laastikus - loomulikult tuli maja lautaga ja loomulikult ei suutnud need purunematud kinnitusvahendid üksi jääda.

Näidatud: Uus ülakorruse saun segab vanu ja uusi materjale, sealhulgas maalähedast kivi ja lihvitud marmorit.

Thornwood





See projekt viidi läbi umbes neli aastat tagasi, millisel hetkel võite eeldada, et paari töö on möödas. Aga mitte päris. Järgmine tuli asendama septikut, pani uue terrassile ja ehitasid ka maja juurde tulnud tiigi. Tom plaanib jõuda ühe „viimase” viimistluskontakti juurde - taastada vanade aknaluukide hunnik - varsti, järgmise aasta alguses, kui mitte sel nädalavahetusel.

Näidatud: Eelmine omanik Charlotte Thoben dubleeris maja Thornwoodi ja immortaliseeris selle 1950ndatel artiklites Ameerika kodu ajakiri. Ta jooksis riietuskaupluses, mis on nüüd külalistemaja.

Täitmise litsents





Siiani kulunud aeg? Peaaegu 15 aastat või piisavalt kaua, et üks nendest katusekindlatest poegadest omaks oma poja ja tütre.

Õnneks, kui nad tulevad, ei pea nad põrandale magama. "Ma olen põnevil mälestuste loomine oma lapselapsedega," ütleb Kim maja, kelle vajadused ja rõõmud kunagi ei lahku. "See on meie hobi ja kirg - ja see on ka suurepärane koht meie kasvava hõimu kogumiseks."

Näidatud: Varasemad omanikud katsid vanade numbrimärkidega ebaühtlased põrandaplaadid. See komplekt reguleerib jala liikumist elutuba ja raamatukogu vahel

Esimese korruse plaanid



Maja sai algselt 3 022 ruutjalga, kuue magamistoaga, kahe vanniga ja köögiga, mis on praegu mänguruumis. Maja sai 1 156 ruutmeetrit - köök söögitoa, mudroomi ala ja pool vann vanni sviiti alla. külje lisamine.

Teise korruse plaanid



Teisel korrusel on kaks magamistuba, kus oli elutuba ja vann ehitati ümber. Esimesel korrusel asuv vann oli ka ümber ehitatud ja selle uks paigutati külalistemaja loomiseks ning uks söögitoa ja raamatukogu vahel nihutati parema liiklusvoo jaoks. Maja võttis ka kaks eesmist veranda ja varjatud veranda.

Rohkem remodelleerimisel ja ümberehitamisel





See murenev koloniaalmaja ei ehitatud igavesti. Kuid üks kindel majaomanik on teinud selle missiooniks ...

Eelmine Artikkel

Kuidas teada saada, millal on aeg oma lemmiklooma maha panna

Järgmine Artikkel

Kuidas ehitada logi omanik