Charleston-Elliotborough House Tema mineviku tagasinõudmine | Remondikaupu | et.wollereyblog.com

Charleston-Elliotborough House Tema mineviku tagasinõudmine



Nagu Judith Aidoo-Saltus seisab oma 1890-ndate Charlestoni (SC) fuajees, vaatab ta üles ülestõstetud ekraani ukse. Ukse ja kooritud puidu, kooriva värvi ja roostetava riistvaraga on uks töötlemata, eriti võrreldes ülejäänud koduga, mis on värskendatud tänu naastudega renoveerimisele, mida dokumenteerib TV.

Näidatud: Vee sissetung 15 aasta jooksul, mil maja oli vaba, põhjustas laialdast mädanemist ja termiitkahjustusi.

Renoveerimine algab



55-aastase Judithi jaoks on murenenud uks midagi ajamasinat, süütades mälestusi suvedest, mida ta oma vanavanematega Charlestonis veetis. Igal aastal, kuni ta oli umbes 12-aastane, sõitis ta oma kodusse Washingtonis, kus tema Charlestoni sündinud ema ja tema isa olid asunud pärast Howardi ülikooli lõpetamist. Judith mäletab ukse kammkarpi läbiva ekraani peeringust, et püüda tuule ja juua ümbritseva Elliotborough naabruses. "Siis oli see edukas keskklassi must kogukond," meenutab Judith. "Me kõik teadsime oma naabreid ja mu vanaema istus verandal ja raiskab inimesi, kui nad möödusid."

Näidatud: Maja klammerdatud esihambad on Charleston, SC jaoks ebatavalised. Massiivne crape-müstle istutati majaomaniku vanaema aastakümneid tagasi.

Mantel Salvage





Hiljutine gentrifikatsioon on muutnud naabruskonna kangast, mille keskel on uus ehitus
jalutuskäigu kaugusel majast on tõusnud perioodi majad ja palju häid restorane ja baare. Kuigi ta armastab mälestusi lähedasest kogukonnast, keda ta lapsena teadis, tunnistab Judith ka: „On hea näha, et vara väärtused tõusevad ja vanad majad renoveeritakse.”

Näidatud: Neli originaalset kamina muundatakse gaasiks; telliskorstnad nõudsid ajalooliselt täpse mördi ümberpaigutamist. Kaks mantlit rottiti remonti; siin kuvatud kaks taastatakse ja paigaldatakse uuesti.

Silva uuring





Alles hiljuti oli ta üks neist vanadest majadest, mis vajavad suurt tähelepanu. Pärast seda, kui Judith ostis 1998. aastal oma emalt 1900-ruutjalga kahekorruselise lugu (sel ajal leskis vanaema, jäi vanaema Ghanasse, Lääne-Aafrikasse), oli maja enam kui 15 aastat tühi. „Ma plaanisin seda alati ümber kujundada, kuid elu sai teele,” ütleb Harvardi seaduste diplom Judith, kes pöördus investeerimispankurile, kelle töö oli jaganud oma aega esimese New Yorgi, seejärel Washingtoni, D.C. ja Ghana vahel.

Näidatud: Tom Silva vaatab läbi maabumiskohta, mis eraldab söögitoa ja uue köögi.

Majaomaniku mälestused





Kui Judith lõpuks oli valmis oma kodu ja abikaasa Julia Aidoo-Saltuse, kes on advokaadina tegutsev emakeelne Bermudia, peamise elukohana renoveerima, oli maja elamiseks jälle tohutu hulk tööjõudu. Elementidesse on kutsutud katuses olevad augud ja vee sissetung oli põhjustanud märkimisväärset kahju. Mõningaid talasid, sisekujusid ja siseuksi olid termiidid õõnestanud. Krohviseinad olid murenenud, põrandad olid kummardunud ja mädanenud oli langenud muuseumi ja tala vundamendi. Enamik välispuidust ei olnud remonti; Viinamarjakasvatus ja sammal kasvasid vabalt hollandi-sülearvutite vahel.

Näidatud: Judith Aidoo-Saltus ja tema ema Nora Aidoo jagavad vanade ekraanide uksest tulenevaid mälestusi peatöövõtjaga Tom Silva. Kuid Judithi perekonnaühendus selle kohaga - rääkimata Charlestoni linna Arhitektuurikoja juhatuse poolt kehtestatud rangetest renoveerimisjuhistest - tegi selle võimatuks. "Seega oli väljakutse see, kuidas seda tagasi tuua, muuta see hea välja ja teha see viimaks," ütleb Tom.

Näidatud: Ajavahemikuga sobivad võlvid eraldavad visuaalselt uue köögi avatud planeeringuga külgnevast söögisaalist.

Treppide häälestamine





Kohalik arhitektuurne disainer Andrew Gould, naaber, kelle tagahoovil on Judithi külg, koostas linnale tutvustavaid jooniseid, mis pidid enne ehituse algust projektile alla kirjutama. Ajalooliselt oluliste välimiste detailide kaitsmine ja taastamine, nagu eesmised kahekordsed Kreeka revival-stiilis varikatused, oli esmatähtis. „Suur osa Charlestoni viktoriaanliku ajastu majadest on üksikud majad, mis on ühe toa laiused külgkappidega, nii et esi-veranda ei ole nii tüüpiline,” ütleb Gould.

Näidatud: Männi trepikoda oli üks kodu kõige loomulikumaid algupäraseid omadusi. Rohkem beadboardi katab mõlemad trepikoja seinad.
Isolatsioon: Rockwool

Tom kontrollib raamimist





Tema plaanid kutsusid üles üles ehitama verandaid ja renoveerima originaalset interjööri detaili, nagu trepikoda, neli kaminaid ja elutoa- ja söögitoa vahel asuvad taskutega uksed. Perioodikohased täiendused hõlmaksid kahte idapoolset teise korruse akent, mis asetsevad nende all olevate olemasolevate akendega, ja veel ühe taskuuste komplekti elutoa ja fuajee vahel.

Näidatud: Tom Silva kontrollib kahekorruselise lisamise raamimist, mis hoiab maapealse toa ja selle kohal oleva magamistoa.

Stacked Porches





Kahjustuse ulatuse juures oli hõbedane vooder: Kuna suur osa sisepuidust ja kipsist oli väljaspool päästetööd, võib paigutust muuta ajalooliste materjalide ohverdamata. Paari nõudmisel paigutatakse köök ümber söögitoa vastasse ja avati. Gould lisas ajaperioodile sobiva kaare, et visuaalselt eristada kahte ruumi, võimaldades samal ajal avatud voolu. Disainikonsultant Niki Komorek kaardistas köögi valged lameekraaniga kapid ja kesköölise sinise saare, mis valmib marmorist välimusega kvartsist.

Näidatud: Uued lauditud tagahoovid tagurdavad algupäraseid kreeka Revival-stiilis esiporte, kuid lihtsamad ruudukujulised veerud.

Old Meets Uus Elliotsborough'is





Linnas oli roheline valgustus kahekorruselise lisaga esimesel korrusel asuva külalistetuba ja selle kohal oleva magamistoa sviidiga. Teine komplekt tagaküljel paiknevate varikatustega kajab need, kes on ees, kuigi lihtsamate ruudukujuliste veergudega eristatakse neid vähem formaalsetena. Porches jäetakse unustatud aiaga tagaküljele, kus on pergola-värav ja kaarjas sisenemine.

Näidatud: Läheduses asuvad kodud - üks viktoriaanlik ajastu, teine ​​viimase viie aasta jooksul ehitatud - pakuvad hetkepilti muutustest kiirelt hirmuäratavas Elliotborough'i naabruses, kus uued ehitised on üha sagedamini ajalooliste kodude seas.

Tall Arches





Maja seisukorras esitati Flyway Constructionile, kohalikule tellijale, palju väljakutseid. Kui meeskond avastas, et olemasolev köögi lisand, mida nad lubasid päästa, ei olnud lootuses, pidid nad otsima linna heakskiitu täiendava demo ja ehituse, ootamatu lisatöö jaoks, mis lisas ajajoonele umbes kolm nädalat. „Põhistruktuur oli nii roteeritud, et see oli ruudust väljas viie või kuue tolli võrra,” ütleb projektijuht Bridges Williams. „Me ei pidanud mitte ainult olemasolevat struktuuri ümber kujundama, vaid ka lisama selle ümber ja joondama need kaks.”

See oli alles pärast sihtasutusse minekut, mis tähendas maja ülestõstmist, mädanenud talade asendamist, uute muldade lisamist ja olemasolevate ümberpaigutamist.

Näidatud: Äsja ehitatud vanni vannis on kitsad kaared, mis moodustavad duši ja WC sissepääsu.

Fragile Porches





Vaja on ka kõiki uusi juhtmestikuid, torustiku tugevdusi ja sundõhu HVAC-süsteemi, mille kanalid olid kapidesse, kappidesse ja vanni taga.

Varsti annab kipsplaat ruumidele rohkem valmis väljanägemist ning uus köök ja vannid hakkavad kuju võtma. Judith ja Julia värskendavad vana ekraani ukse, et saada see valmis verandale riputamiseks. Kohalik sisekujundaja Taylor King on hõivatud, et aidata neil valida värvi värve ja mööblit.

Näidatud: Olemasolevad esihambad olid struktuurselt ebakindlad ja olid ohtlikud mädanenud ja termiitkahjustustest.

Väline näotõstuk





Paar on hea meel tuua elu tagasi koju, kohale, nagu Judith meenutab, kus sõbrad ja naabrid kogunesid ühel ajal okra gumbo ja maguskartulipurukate ja -lehtede jaoks. "See oli ilus maja enne," ütleb Judith, "ja loodetavasti on see taas."

Näidatud: Hollandi-lapse vooderdisega taastatud ja rotted lõigud asendatud, maja maalitakse sooja hall.
Värv: Sherwin-Williams'i küberruum

Elemendid, mis on väärt salvestamist





Sisseehitatud elemendid, mis on vaadatud just ukse sees, sisaldavad männi treppi (selle all on pulbriruum), elutuba mantel ja taskuuks.

Õppis Naer





Kui maja, kuhu koju kutsute, näeb välja selline, mida veel sa saad teha, kuid naerda? Julia ja Judith Aidoo-Saltus pre-reno magamistoas, millest saab uuring.

Varsti tulekul: külaliste sviit





Tagumine uks viib korruse külalistemajasse, kus on magamistuba ja vann eraldi; selle kõrval asuv lai kapp ootab bifoldi uksi.

Salvageable Woodwork





Trepi ülaosas olevas koridoris taastatakse ja lisandub aegade hävingutest põgenenud helmeplaat.

Taimestik





Viinamarjad ja sammal olid peaaegu kahjustatud veekahjustatud maja, kus avad katusesse avasid selle ilmale.

Distressed Kitchen





Mis jäänud köögist Judithi vanavanematest kunagi teadis. Ruumist saab külalistemaja.

Tänu Brittany V. Lavelle Tulla, MSHP omanik, juhtiv arhitektuuriajaloo omanik, BVL ajaloolise säilitamise uuring

Rohkem televisioonis ja Charlestoni majades 2018





TOH juhib lõuna poole uue põlvkonna järgmise praktikandiga, et taastada ja renoveerida kaks ajaloolist kodu

Eelmine Artikkel

50 Hämmastav maalitud ülemmäära disain ja ideed

Järgmine Artikkel

Hang kohvi kruusid vabastada kabineti ruumi