Austini projekt: pärast | Remondikaupu | et.wollereyblog.com

Austini projekt: pärast



Vastsündinud Michael Klug ja Michele Grieshaber tahtsid, et majas oleks rohkem ruumi Michele omab 10 aastat, et majutada paar pluss Miikaeli kaks poega. Kuid nad ei tahtnud, et nende renoveerimine mõjutaks liiga palju keskkonda või naabruskonda. Kahe magamistoaga ja vannitoa lisamine pööningul asus maja profiilile ainult 6 jalga.

Välimine: külg



Metallist katus on valmistatud ringlussevõetud materjalidest ja omab tagaküljel täielikku päikeseenergiat, et anda 40% maja energiast. Jätkusuutlik maastikukujundus kasutab looduslikke taimi resouces'i säilitamiseks ning vihmavee kogumise süsteem toidab niisutamist ja vähendab munitsipaalvee kasutamist.

Söögituba





Alumisel korrusel on tehtud vähe tööd, säästes maali madala VOC katetega ja põrandate viimistlemisel. (Valgusti üle laua on kohapeal hoidja veel ees.)

Elutuba





Originaal sisseehitatud ja kamin jääb 1926 maja.

Köök





Michael on perekonna peakokk, kuigi Michele ei ole köögis slouch. Nende uus kokkumisruum sisaldab kohapeal valmistatud kappe, mis on valmistatud säästvatest metsadest, Energy Star'i seadmetest ja betoonist ja ringlussevõetavast klaasist valatud terrazzo countertops.

Hommikusöögi ruum





Köök ulatub väikestesse istumisnurkadesse, kus uksed asuvad uuel ekraanil. Kõik maja valgustus on energiatõhusad; köögis, mis sisaldab kompaktsete luminofoorlampide ja kappide kohal LED-riba valgustus.

Veranda





Michele lõdvestab ekraani veranda, mis on paar, mida paar ootab sooja ilmaga, mitte kliimaseadmetes. Veranda kaane on valmistatud vanast tekist salvestatud puidust. Nii palju lammutamisjäätmeid kui taaskasutati; ülejäänud saadeti spetsiaalsesse kogumiskeskusesse, kus see sorteeriti ja taaskasutati.

Reading Nook





Foto, mis paikneb just nii, nagu maja kokku tuli, näitab trepi ülemist osa, näitab ruumi tõhusat kasutamist lisakujunduses. See lugemisala muudab raamatukogu maandumisest välja, asendades eraldi ruumi.

Vannituba





Uues vannitoas on kaks magamistuba, mis on ruumi ja ressursse säästva kujundusega. Tegelikult on vannituba rohelise hoone uuring, milles on loendurid ja plaadid, mis on valmistatud ringlussevõetud materjalidest ning väikese vooluhulga dušipea ja tualett.

Suur magamistuba





Michele'i ja Miikaeli magamistoas kasutatakse hommikust valgust, kuid see sisaldab ventilaatorit ja louveredi luugeid, mis hoiavad ruumi suvel ilma õhukonditsioneerita. Põrandad jahvatati päästetud lautpuitidest ja välimuselt on veranda ümbertöödeldud puidust ja plastikust.

Rohkem infot enne ja pärast





Järgmine maja teler hakkab tegelema ka meie esimese rohelise ümberehitusega: väikese bungalowiga, mis kuulub perekonnale, ...

Eelmine Artikkel

Kuidas ehitada külglaud

Järgmine Artikkel

Nutikam, kiirem ja kiirem kompostimine